Poklon majica

O nama

Dobro došli na sajt Poklon majica. Na ovom sajtu možete naći puno interesentnih poklona za Vaše voljene po veoma niskim cenama. Uvek možete ako Vam se ne sviđa naš dizajn smisliti sopstveni i poslati nam da ga izštampamo na željenom proizvodu. Što se tiče kvaliteta, svaki artikal je pažljivo biran, ipak su svi pokloni namenjeni za svakodnevno nošenje i korišćenje, pa su artikli uglavnom od prirodnih materijala najvišeg kvaliteta. Štampa se vrši različitim metodama u zavisnosti od proizvoda i boje artikla. Vrsta štampe koju nudimo je sublimacija, flex, flok sa katovanjem. Boje koje koristimo su takvog sastava da nikako ne štete ni jednom živom organizmu, što znači da su skroz bezopasne. Trajanje otisaka na artiklima sačinjenih od pamuka je veoma trajan, ali ipak zavisi od načina održavanja. Sve naše artikle je potrebno prati na maksimalnoj temperaturi od 40°C, izvrnute tako da slika bude unutar artikla. Danas postoje različiti deterdzenti tako nije moguće taćno odrediti koliko pranja će trajati otisak (misli se na artikle od pamuka).

Što se tiče isporuke, od trenutka poručivanja šaljemo Vam u naredna 48 sata artikl brzom poštom. Preporučena kurirska služba je Post express zbog cene i brzine isporuke (danas za sutra). Ukoliko želite možemo Vam poslati bilo kojom kurirskom službom. Ako nam uplatite celokupni iznos artikla pre isporuke, uštedićete sigurnih 5% od ukupne cene.

Ideja Poklon majice je da u budućnosti ima 100% zadovoljnih mušterija i da se asortiman poklona proširi kako bi zadovoljili svačiji ukus.

"Mušterija je uvek u pravu."

Vaša Poklon majica.