Poklon majica

O nama


Dobrodošli na sajt Poklon majica.


Ovo malo preduzeće nastalo je početkom 2020. godine u jeku korone, kada se kupovina putem interneta povećala za 1000%. Te godine smo rešili da svoje dugogodišnje iskustvo sa kompjuterskim tehnologijama iskoristimo i u oblasti dovršavanja tekstila tj. štampom na tekstilu i sličnim proizvodima. Gledajući ostali sadržaj sajtova u ovoj branši, shvatili smo da možemo ponuditi nešto malo drugačije i time dođemo do svoje publike.

Sajt nudi puno interesentnih i unikatnih poklona za rođendan po veoma niskim cenama. Svaki motiv je moguće izmeniti, ali to uvećava cenu finalnog artikla. Sitne izmene ne naplaćujemo (npr. promena imena, godine u natpisu). Uvek možete, ako Vam se ne sviđa naš dizajn, smisliti sopstveni i poslati nam da odštampano na željenom artiklu. Identične dizajne sa drugih sajtova ne radimo, možemo samo našu verziju željenog motiva napraviti.

Štampa se vrši različitim tehnikama u zavisnosti od proizvoda i boje artikla. Vrsta štampe koju nudimo je sublimacija, flex sa katovanjem, flok sa katovanjem. Trajanje otisaka na artiklima sačinjenih od pamuka je veoma trajan, ali ipak zavisi i od načina održavanja. Sve naše pamučne artikle je potrebno prati na maksimalnoj temperaturi od 40°C, izvrnute tako da otisak bude unutar artikla i sa što manje omekšivača. Peglanje se vrši na izvrnutoj majici tako da otisak ne bude direktno izložen preglanju. Ako poštujete naše smernice videćete da otisak ostaje dugo svež i pun kolorita! Uz svaki artikl dobićete i mini uputstvo za održavanje.

Isporuka na Vašu adresu bude uglavnom za 3 radna dana (vodite računa na dane vikenda, kada kurirska služba ne isporučuje i ti dani se ne računaju). Takođe imajte u vidu da je radno vreme Poklon majice od 9 do 17h (ponedeljak – petak) i da se primljene porudžbine nakon tog vremena računaju od sledećeg radnog dana. Moguće kašnjenje je za vreme državnih i verskih praznika, previše porudžina u nekim trenucima, zato budite slobodni i konktaktirajte nas ako Vam je žurno.
Cena troškova isporuke je uglavnom 350 dinara ali zavisi i od težine ukupne porudžbine (npr. troškovi poštarine za 3 majice su 350 dinara, troškovi poštarine za 1 šolju + 1 kriglu u paketu je 570 dinara)

Uz svaku porudžbinu pored uputstva dobijate i fiskalni račun koji Vam omogućava žalbu ili reklamaciju na poručeni artikl. Potrudite se da nam korektno popunite podatke pri porudžbini (veličina, adresa, broj telefona…) i verujemo da Vam ova opcija neće biti potrebna! Kada niste sigurni u bilo šta, slobodno nas kontaktirajte ili napišite u napomeni porudžbine. Veliki broj artikala je unikatan pa u slučaju povrata ne možemo dalje ništa sa istim. Zamolili bismo Vas da na to posebno obratite pažnju pri poručivanju.

Hvala Vam što ste odvojili malo vremena za nas. Nadam se da smo Vam približili čime se bavimo i na koji način poslujemo. Ukoliko imate bilo kakve nejasnoće pri naručivanju, kontaktirajte nas putem mejla, četa ili telefona. Rado ćemo Vam odgovoriti!

"Mušterija je uvek u pravu."


PR Dovršavanje tekstila Poklon majica Kruševac